TREENIBUFFAN kampanjajäsenyys

Nanafit

Tämä kaiken saat kun liityt Treenibuffaan:


  • Joka kuukausi juuri tavoitteillesi räätälöidyt kotitreeniohjelmat – jotta sinun ei tarvitse kuluttaa töiden jälkeen aikaasi treeniohjelmien kahlaamiseen netistä. 
  • Pääsyn laajaan treenikirjastoon, jossa kattauksena on eri tyylisiä treenejä kuten esimerkiksi hypyttömiä lihaskuntotreenejä, hikipikarpaloita nostattavia HIIT-treenejä, kehoa hellivää joogaa, elämänhallinan tehtäviä jne.
  • ​Treenibuffa tuo kotiisi yhteisön, jossa pääset jakamaan kokemuksia treenaamisesta ja arjestasi samanhenkisten naisten kanssa ilman tuomitsemista tai arvostelua.  
  • Suoran yhteyden minuun aina kun sinulla herää kysyttävää – Muutoksesi matkan varrella tulee aina esteitä, joihin et itse löydä vastausta. Silloin laitat vain minulle viestiä ja autan sinua ylittämään isot tai pienetkin esteet.
  • Kuukausittaiset treenaamista syventävät luennot – Treenibuffalaisille järjestetään joka kuukausi 1-2 nettiluentoja eri aiheista. 
  • BONUKSENA erillisen ulkotreenipaketin (mäki- ja porrastreenit) kesäksi käyttöön!

Kaikki tämä on vain pienellä 27,90 € kuukausimaksulla. Jäsenyyden voit perua milloin tahansa. 

Tarvitsetko apua tilaamisen kanssa?

Ota yhteyttä: [email protected]

HUOM! Jos haluat maksaa liikuntaedulla, katso ohjeet tästä. 

Nanan 30 päivän lempeystakuu

Takaan, että treenit pujahtavat kiireiseen arkeesi ilman stressaamista ja suorittamista. Suhtauminen hyvinvointiisi muuttuu ja alat iloita treenaamisesta sen sijaan, että se on jokin toistuva suoritus “joka nyt vaan pitää tehdä”. 

Jos näin ei kuitenkaan käy vaikka seuraat ohjeita 30 päivän ajan, annan sinulle mielelläni rahat takaisin. Laitat vain viestiä [email protected]


Syötä vain tietosi alle ja pääset jäsenalueelle heti maksun jälkeen. 


TREENIBUFFAN kampanjajäsenyys

€27.90 / mo

incl. VAT 24 %